het einde van de spaanse schooltijd
Door: Rein
Blijf op de hoogte en volg Pepijn en Renée
01 Juli 2010 | Spanje, Madrid
och het einde is al in zicht! Morgen heb ik al weer de laatste dag van school! Ik ben de dagen ook een beetje kwijt, ik dacht dat het woensdag was hahaha.. maar goed, dat is weer een dag minder wachten op Pepe! Ja Pep dat is nu je Spaanse naam hihi.
Ik heb het best wel naar mijn zin in de klas nu. Ik zit namelijk met nog één iemand in de klas.. bijna privé les. Zo leer je wel veel hoor, je bent dus de helft van de tijd aan het woord.
Muchíssimas gracias van het ´pretpaket´ ik moest heel erg lachen!
Deze laatste paar dagen ben ik bezig met mijn huiswerk voor mijn school in Nederland. Heb toevallig net de laatste dingen bezocht. De rest werk ik verder thuis uit hoor! Nu heb ik vakantie :)
Morgen ga ik na schooltijd mijn boeken en kranten (die ik nodig heb voor school) opsturen naar mezelf. Scheelt weer een paar kilo, plus het certificaat dat ik krijg moet ook heel blijven. Dan kan hij maar beter niet in mijn rugzak.
Verder is deze week erg rustig verlopen. Het enige wat ik nog ´gedaan´ heb is dat ik naar een ´theater´ geweest ben. Het was openlucht en bleek uiteindelijk een handpoppenvoorstelling te zijn voor kinderen hihi. Het sprookje heette ´de put der wensen´ of zoiets. Maar er zaten 3 biggen in en een wolf... dat is volgens mij een andere.
Ik heb nog even foto´s gemaakt van de omgeving en wat monumenten die ik moest bezoeken. Deze zal ik hieronder toevoegen.. hebben jullie ook weer wat cultureels gezien :)
sommige foto´s zijn misschien wat lelijk maar ik moest ze helaas verkleinen. Op mijn facebook staan er meer..
De volgende update is van Pep en mij denk ik. We houden jullie op de hoogte!!
Liefs Renée
02 Juli 2010 - 07:43
Titia:
Goed dat pepe nu naar je onderweg is - dan kan hij zelf vertellen hoe hij dinsdagavond het vriendje van 'Lien' heeft opgesloten op haar balkon - het was écht per ongeluk hoor!!! Veel plezier samen;)