Dag 3 en 4 FOTOS
Door: Rein
Blijf op de hoogte en volg Pepijn en Renée
02 Juni 2010 | Spanje, Madrid
Heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes. Heel leuk om ze te lezen.
Allereerst het beste nieuws van de dag: Pep mag aan de slag bij MOB-consultants!!! Arrrrriba!
Ik ben gisteren naar het Castillo de Santa Bárbara geweest.
Ik had net aan jullie zitten vertellen dat het zo makkelijk is je weg te vinden, was ik toch verdwaald! Pff.. ik heb 6 keer op een neer zo´n avenue gelopen om erachter te komen dat ik degene ernaast moest hebben. Hahaha... Maar uiteindelijk heb ik mijn huisje weer gevonden, snel omgekleed en toen op naar dat kasteel.
We moesten erg ver lopen en konden gelukkig via een tunnel (die gebouwd was in de jaren 60 ) met een lift de 160 meter omhoog. Gelukkig maar. Je oren plopten wanneer je er was!
Het is super mooi daar bovenop. We kwamen erachter dat het eigenlijk geen kasteel was voor koningen en zo, maar een fort om Alicante te verdedigen tegen indringers van zee. Dat is ook goed.
Heel erg mooi was het, en we zijn naar beneden gelopen want we zouden uitkomen bij mijn huis.
En weet je wat ik heb... FOTO´SSSS ze staan op mijn hyves pagina:
Ze staan wel verkeerd om, maar goed jullie kunnen dat wel vinden hihi
Verder heb ik nog gegeten ´s avonds, pizza..hmmz niet echt leuk al dat vette eten. Daarna ben ik eigenlijk meteen naar mijn kamer gegaan om huiswerk te maken en naar bed te gaan. Ik voelde me niet zo lekker door dat eten..
--------------------------
Dag 4
Vandaag ben ik opgestaan om naar school te gaan. Ik had mama gesmst wat ik kon doen om nog een beetje gezond te doen en ze zei dat ik vitaminenpillen moest halen. Deze heb ik na schooltijd gekocht en ook een zak cherrytomaatjes en een komkommer en appels en kiwis. Dat zou het wel moeten doen!
Oh vanochtend toen ik uit de douche kwam waren de Amerikaanse jongens kei hard aan het lachen. Ze waren gisteren uit geweest en hadden Beerpong gedaan. Dan zetten ze zeg mar op een pingpongtafel (sorry Pep, Tafeltennistafel haha) shotjes neer en moeten ze in teams het balletje stuiteren naar de overkant. Als het in een shotje belandt, dan moet de tegenstander die opdrinken. Daar wordt je dus volgens mij erg dronken van!
Dus vanochtend werden ze wakker en blijkbaar was een jongen bij een andere in bed beland. Haha een 1-persoons bed. Toen die jongen wakker werd schrok hij zo hard dat hij schreeuwde ´´WTF!´´
Grappig dus.
Ik ga direct naar het strand en laat jullie verder met rust!
Este semana sigue un ´´update´´ de mio... Jullie krijgen deze week nog wel een update van mij!
Saludos...
Rein
03 Juni 2010 - 10:55
Pep:
Bij dat soort spelletjes spreek je niet meer over tafeltennis maar over pingpong :P Goed bezig Renéetje!