Updeet - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Pepijn en Renée Hoven en Beurden - WaarBenJij.nu Updeet - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Pepijn en Renée Hoven en Beurden - WaarBenJij.nu

Updeet

Door: Rein

Blijf op de hoogte en volg Pepijn en Renée

07 Juni 2010 | Spanje, Madrid

Hola,

Oh ik heb mezelf afgeleerd om elke dag uit te schrijven! Jullie vinden het vast niet interessant om te weten wat ik eet enzo haha. Het is nog steeds heel leuk hier, vooral omdat ik donderdag in het vooruitzicht heb want dan komt pep hierheen! Woehoee!

Ik had hem al een beetje geholpen door hem wat Spaanse zinnetjes te mailen zoals ´ik spreek geen spaans´ en ´spreekt u engels´ en ook ´waar is de taxistandplaats´ etc.

Op school gaat het super goed, ik heb zelfs vandaag een presentatie moeten geven over iets wat ik leuk vind. Ik heb over Capoeira verteld en wat getekend op het bord en een filmpje op youtube laten zien. Verder heb ik goed nieuws voor Pep, maar hij weet het nog niet dus ssst.. ik ben de vrijdag dat hij er is vrij!!

Ik voel me ook veel beter nu, ik heb vitamine pillen en Mabel houdt er rekening mee dat ik gewoon groenten nodig heb zo af en toe haha. Ook de warmte begint te wennen.

Ik ben gisteren met Mayke met de Touribus meegeweest, zo´n open bus voor toeristen om de stad te gaan bekijken, oh dat was best suf, want 6 van de 8 monumenten hadden we al gezien/bezocht! We zijn gewoon twee rondjes blijven zitten omdat het lekker was om rondgereden te worden. Het was voor een opdracht voor school, de school in Nederland.

Verder ben ik ook uitgeweest vorige zaterdag voor de eerste keer. Het is erg gezellig, want iedereen zit op een terrasje of staat in een bar. Het leeft. Alleen ze doen hier overal kei veel alcohol in, geen wonder dat het zo duur is! Een bacardi cola is dus 3/4 bacardi en de rest cola. Hmm...daar houd ik niet van. En sowieso niet van baco´s maar het is maar een voorbeeld.

Het is jammer dat die amerikaanse jongens weg zijn nu. Ik zit nu in mijn huis met 8 ierse meiden van 16/17. Zij mogen niet drinken in hun eigen land maar hier wel...Dus dat betekent party party party! Dus ze zijn op zondag zelfs ook weer uitgeweest en te laat voor school etc. Oh en de badkamer ligt vol met allerlei vrouwelijke dingen waar ik de namen niet eens van weet! Gelukkig hebben we nog een andere badkamer :) die is tenminste nog overzichtelijk.

Ik kan niet wachten tot Pep komt, en ik zal proberen een dezer dagen wat foto´s van de omgeving te maken, het strand etc.
Direct ga ik naar het strand en ik heb niet eens huiswerk voor morgen! Oh wat een luizenleventje.

Ik houd jullie snel weer op de hoogte!
xx Rein

• 07 Juni 2010 - 17:36

Anne-Marie:

Hey Renéetje, ik ben jaloers op je, want ik moet voor volgende week mijn verslagen allemaal af hebben, dus keihard werken aan mijn huiswerk!
    Xje Anne-Marie

• 08 Juni 2010 - 12:37

Lenie:

Wat een luxe. In Spanje lijken ze de balans te hebben gevonden tussen werk en plezier. Kom je nog wel naar Nederland terug?
    Spreek je snel.
    Mam

• 09 Juni 2010 - 21:31

Pep:

We gonna make Spain unsafe yo! :D Was een briljante verrassing :) Kus, tot morgen